ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Eğitimde Hayır severlere Çağrı

              BEYŞEHİR – Beyşehir ilçesinde, 4+4+4 eğitim modelinin uygulamaya konulmasının ardından yeni okul, ek bina ve ek dersliklere duyulan ihtiyaçların artması üzerine İlçe Milli Eğitim..

Eğitimde Hayır severlere Çağrı

 

            BEYŞEHİR – Beyşehir ilçesinde, 4+4+4 eğitim modelinin uygulamaya konulmasının ardından yeni okul, ek bina ve ek dersliklere duyulan ihtiyaçların artması üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, hayırseverlere “eğitime katkıda bulunun” çağrısı yaptı.
            Taşdelen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beyşehir’de hayırsever Ali Akkanat isminin yanına son dönemde eğitime destek veren bazı yeni isimlerin eklendiğini, ancak bunun yeterli olmadığını ve hayırseverlerin sayısının giderek çoğalmasına ihtiyaç olduğunu belirtti.
          Taşdelen, Beyşehir’de eğitime destek veren isimlerin maddi imkanları daha üst düzeyde olan insanlara örnek olacağına ve bu sayının giderek artacağına inandığını ifade ederek, “Eğitim konusunda herkesin bir katkısı olsun istiyorum. Kimisi penceresini, kimisi kapısını yaptırsın. Kimisi de bir tuğla koysun. Ama herkesin bir katkısı olsun. Her şeyi devletten beklemenin zamanı geçti diye düşünüyorum. Ayrıca, eğitim ortamı ne kadar şık, temiz, hijyenik olursa çocuklarımız da o denli sağlıklı bir eğitim görürler. Hayırsever insanlarımızı gücü yettiği ölçüde eğitime destek olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL