ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

En beğenilen vekil Akış

            Objective Research Center tarafından yurt genelinde yapılan ‘Milletvekilleri Performans Ölçümleme Araştırması’nda, Konya’dan ipi Ak Parti Milletvekili Mustafa Akış göğüsledi. Türkiye’de ‘En çok sevilen milletvekili’..

En beğenilen vekil Akış

 

          Objective Research Center tarafından yurt genelinde yapılan ‘Milletvekilleri Performans Ölçümleme Araştırması’nda, Konya’dan ipi Ak Parti Milletvekili Mustafa Akış göğüsledi.

Türkiye’de ‘En çok sevilen milletvekili’ anketi yapıldı. Bugün Gazetesi’nde yer alan ve il il açıklanan anketin Konya bölümünde birinciliği Ak Parti Milletvekili Mustafa Akış elde etti.

Araştırma 81 il ve bunlara bağlı 462 ilçede toplam bin 412 yerleşim biriminde yapıldı. Yüz yüze mülakat şeklinde gerçekleşen çalışmaya 18 bin 646 kişi katıldı. 07-10 Mart tarihlerinde yapılan çalışmanın hata payı % +/- 2 olarak ölçüldü. Yapılan ankette kabine üyeleri değerlendirilmeye alınmazken, Bayburt ilinin tek milletvekili olduğu için ilk 10 içerisinde yer verilmedi.

Katılımcılara kendi illerinin milletvekillerinin isminin yazılı olduğu bir kart verilerek beğendiği isimleri söylemeleri istendi ve çoklu cevap hakkı tanındı. Yapılan ankette Konya’da en çok sevilen milletvekili yüzde 43,8 oy oranı ile Ak Parti Milletvekili Mustafa Akış oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL