ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Engellilere Memurluk Sınav Kursu

       BEYŞEHİR – İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen programın açılışında yaptığı konuşmada, “İnşallah arkadaşlarımızın deneyimlerinden yararlanmak suretiyle bu kısa sürede bilgi dağarcığınıza biraz..

Engellilere Memurluk Sınav Kursu

 

     BEYŞEHİR – İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen programın açılışında yaptığı konuşmada, “İnşallah arkadaşlarımızın deneyimlerinden yararlanmak suretiyle bu kısa sürede bilgi dağarcığınıza biraz daha bir şeyler katarak 29 Nisan’da yapılacak sınavda devlet kapısına girme şansını yakalarsınız ve devlet kapısına girip birilerinin eline bakmaktan kurtulursunuz” dedi.
       Taşdelen, kursiyerlerin girdikleri sınavda başarılı olamamaları halinde de hayattan ümitlerini kesmemelerini, bu tür kurslara katılarak ev ekonomilerine katkıda bulunmalarını istedi. 
       Beyşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Gündüz ise kursiyerlere çeşitli tavsiyelerde bulundu. Kursiyerlerin mümkün olduğu kadar derslere iştirak ederek, dersleri anlamaları için iyi dinlemelerini ve evlerine gittiğinde de tekrar etmelerini isteyen Gündüz, “Daha çok şey bilmeniz demek daha yüksek puan almanız demek. Daha yüksek puan alırsanız, memur olma ve istediğiniz yere atanma şansı var” diye konuştu. 
      Beyşehir Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan 216 saat süreli kursa ilçe genelinden 20 kursiyerin müracaat ettiği, eğitim faaliyetlerinin ise 22 Nisan 2012 tarihine kadar süreceği belirtildi. 
      Kursta, kursiyerlere Türkçe, matematik, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, temel yurttaşlık bilgisi, Türk Kültür ve Medeniyetleri, Türkiye coğrafyası, Türkiye ve dünya ile ilgili genel ve güncel sosyo-ekonomik konular anlatılacak. Bu konularla ilgili olarak sınava katılanlara toplam 60 soru sorulacağı kaydedildi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL