ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Gözler milli tekvandocularımızda

        BEYŞEHİR – Şampiyona öncesi açıklamalarda bulunan Beyşehir Belediyespor Tekvando Spor Okulu antrenörü Nafiz Çakır, Cumartesi günü Alanya’da başlayan Türkiye Büyükler Tekvando Şampiyonası’na Beyşehir’den 3 sporcunun katıldığını..

Gözler milli tekvandocularımızda

        BEYŞEHİR – Şampiyona öncesi açıklamalarda bulunan Beyşehir Belediyespor Tekvando Spor Okulu antrenörü Nafiz Çakır, Cumartesi günü Alanya’da başlayan Türkiye Büyükler Tekvando Şampiyonası’na Beyşehir’den 3 sporcunun katıldığını söyledi. Bu isimleri Celal Keleş, Ayşe Çakır ve Fatma Nur Canan olarak açıklayan Çakır, Beyşehirli milli sporcuların iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini, turnuvada kendilerinden iyi dereceler beklediğini belirterek, “İnşallah Alanya’da ilçemizi en iyi şekilde temsil edip milli takıma seçilmelerini ümit ediyorum.”dedi.
        Şampiyonada 80 kiloda mücadele verecek olan Celal Keleş, müsabakasını yarın yapacak. Aynı zamanda Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi son sınıf öğrencisi olan dünya 3’üncüsü milli sporcumuz Keleş, “İnşallah beklediğimiz gibi bir şampiyona geçiririz ve milli takıma seçiliriz. Ardından ise uluslar arası turnuva ve sonrasında ise Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazanırız. Temennimiz bu, iyi bir çalışma dönemimiz oldu. 80 kiloda mücadele edeceğim. Geçmişte dünya üçüncülüğüm var, uluslar arası şampiyonalarda birinciliklerim, Türkiye şampiyonluklarım var. İnşallah, bu turnuvada da başarılarıma bir yenisini katarım.”dedi.
         Büyükler kategorisinde ilk kez Türkiye şampiyonasında mücadele edeceğini vurgulayan Fatma Nur Canan ise 53 kiloda madalya şansı arayacak. Şampiyonada maçlarını bugün yapacak olan Canan, birinci olup milli takıma girmeyi hedeflediğini söyledi.
         Beyşehirli bir başka milli sporcu olan Ayşe Çakır ise, halen aerobik ve step öğretmenliğinin yanı sıra tekvando sporunu da devam ettiriyor. Yaz döneminden bu yana şampiyonaya hazırlandığını dile getiren Çakır, “Hedefim, Türkiye şampiyonluğu. Ardından Hollanda’da yapılacak uluslar arası açık tekvando turnuvasına katılmak, sonrasında ise Allah nasip ederse Türkiye’yi Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda temsil etmek istiyorum.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL