ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Has Parti’de Yeni Yönetim

  İLÇE BAŞKANI   ALİ ŞANAL TEŞKİLAT BAŞKANI SELAHİYETTİN ALTOK TANITMA BAŞKANI MEVLÜT DERDİYOK SİYASİ İŞLER VE İNSAN HAKLARI BAŞKANI AHMET CAN ÜYELER VE HALKLA İLİŞKİLER BAŞKANI OSMAN KENAR SEÇİM..

Has Parti’de Yeni Yönetim

 

İLÇE BAŞKANI

 

ALİ ŞANAL

TEŞKİLAT BAŞKANI

SELAHİYETTİN ALTOK

TANITMA BAŞKANI

MEVLÜT DERDİYOK

SİYASİ İŞLER VE İNSAN HAKLARI BAŞKANI

AHMET CAN

ÜYELER VE HALKLA İLİŞKİLER BAŞKANI

OSMAN KENAR

SEÇİM İŞLERİ VE YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI

ABİDİN ARSLAN

EĞİTİM BAŞKANI

AHMET ADIGÜZEL

ÇALIŞMA HAYATI VE SOSYAL POLİTİKALAR BAŞKANI

YASİN YAĞAR

MALİ VE İDARİ İŞLER BAŞKANI

ALİ CİHAN

İLÇE SEKRETERİ

MUSTAFA KELLECİ

AR-GE BAŞKANI

MUSTAFA ŞAN

YÖNETİM KURULU ÜYESİ

YAVUZ ÇAVUŞOĞLU

YÖNETİM KURULU ÜYESİ

MUSTAFA SOYLU

YÖNETİM KURULU ÜYESİ

AHMET EROL

YÖNETİM KURULU ÜYESİ

RAFET GÜLEÇ

YÖNETİM KURULU ÜYESİ

FATİH AKYÜZ

YÖNETİM KURULU ÜYESİ

MAHMUT ÖZEL

YÖNETİM KURULU ÜYESİ

SÜLEYMAN ERGÜL

YÖNETİM KURULU ÜYESİ

İBRAHİM KİRİŞ

YÖNETİM KURULU ÜYESİ

ALİ DURAN

YÖNETİM KURULU ÜYESİ

ŞABAN BADEM

YÖNETİM KURULU ÜYESİ

ABDURRAHMAN DOĞAN

 

Birim Başkanlıklarının belirlenmesinden sonra HAS Parti Beyşehir İlçe Başkanı Ali ŞANAL toplumun gündemini oluşturan iki konu üzerine bilgi verdi. HAS Parti İlçe Başkanı Ali ŞANAL 28 Şubat’ı değerlendirirken “Aradan 15 yıl geçmeden 28 Şubat’ın büyük bir felaket olduğu anlaşılmadı. 28 Şubat mağdurları arasında paşalar var, sivil bürokratlar var, akademisyenler var ve o günün modası rahmetli Necmettin ERBAKAN Hocamız var. Evet, rahmetli ERBAKAN Hocamız 28 Şubat’ın en büyük mağduruydu. 28 Şubat’ın mağduru rahmetli ERBAKAN Hocamız bugün minnet ve şükranla anılırken, o dönemin mağdurları nasıl anılıyor? Hiç biri hakkında iyi bir şey söylenmiyor. Kimi iyi bir şey yapmış gibi o günleri anlatıyor! Kimi de nasıl tebrik edildiğini anlatıyor. Yani 15 yılda takkeler düşüyor, keller görülüyor. İnsanlar keşke bugün farkına vardıkları gerçekleri 15 yıl önce kavrayabilmiş olsalardı, ne güzel olurdu” dedi.

            Başkan ŞANAL, yeni ANAYASA konusuna da şöyle değindi “Değerli arkadaşlar bu meclisin yeni bir anayasa yapamayacağını söylemekteyiz. Zira kendi aralarında en küçük bir yasanın çıkması hususunda anlaşamayan, bir araya gelemeyen, meclis çalışmaları esnasında Tayland Parlamentosunu aratmayacak görüntülerin ortaya çıkmasına sebebiyet verecek biçimde kavga eden birbirlerine küfür edip yumruk atan, kürsüyü işgal görüntülerinin ortaya çıktığı bir parlamentodan yeni bir anayasanın yapılmasını beklemek hayaldir. Bu yapıdaki bir meclisin anayasayı yapamayacağı aşikârdır. Bu meclisin tek ama tek, birkaç dakika içerisinde mutabakat sağlayarak uzlaştığı konu milletvekili maaşlarının artmasına yönelik düzenlemedir. Mecliste bulunan tüm partilerin bu konudaki uzlaşma maharetine ilişkin görüntüler halkımız tarafından takdirle karşılanmıştır. Has Parti olarak bizim teklifimiz yeni anayasayı halkımızın yapmasıdır. Bu amaçla dar bölge sistemiyle ve iki turlu seçimle ( her ilden seçilecek nitelikli, üniversite mezunu üyelerden oluşan ) seçilecek yeni bir ANAYASA MECLİSİNİN oluşturulmasını önermekteyiz. Bu Anayasa Meclisinin bir yıllık bir çalışma sürecinde yeni anayasayı hazırlaması ve halkoyuna sunması ve halkın oyları ile yeni anayasanın yürürlüğü girmesi Has Parti tarafından teklif edilmektedir. Bu konudaki detaylı önerilerimiz gerek iktidar partisine, diğer siyasi partilere, Anayasa komisyonuna ve gerekse tüm kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerine sunulmuştur ve sunulmaya da devam edilmektedir. Yeni bir anayasa ancak ve ancak bu şekilde gerçekleştirilebilir ve yapılabilir” dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL