ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Hekimlerin yaş pastalı tıp bayramı kutlaması

           BEYŞEHİR – Hastanenin yemekhane salonunda düzenlenen kutlama programına Beyşehir Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Uz.Dr. Hüseyin Kosat, başhekim yardımcıları, hastane müdür ve müdür yardımcıları, hekimler,..

Hekimlerin yaş pastalı tıp bayramı kutlaması

 

         BEYŞEHİR – Hastanenin yemekhane salonunda düzenlenen kutlama programına Beyşehir Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Uz.Dr. Hüseyin Kosat, başhekim yardımcıları, hastane müdür ve müdür yardımcıları, hekimler, hemşireler ve sağlık çalışanları katıldı.

DR.KOSAT: “VATANDAŞLARIMIZDAN İSTEĞİMİZ, EMEĞİMİZE SAYGI DUYULMASIDIR”

        Programın açılış konuşmasını yapan Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Dr. Hüseyin Kosat, tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. Dr. Kosat konuşmasında, “İnşallah önümüzdeki günlerin bize karşı daha saygın günler getirmesini temenni ediyorum. İnsanlardan bizim sağlık çalışanları olarak beklediğimiz tek şey,  emeğimize, yaptığımız işe saygı duyulmasıdır. İnşallah bunu tekrar kazanırız. Daha güzel günler görmeyi temenni ediyorum.”ifadelerini kullandı. Dr.Kosat, sağlık çalışanların birbirine saygı duyması halinde, bu birlik beraberliğin mesleğe olan saygınlığı daha da artıracağını düşündüğünü de sözlerine ekledi.

DR.AHMET YAMAN’A VEDA PLAKETİ…

            Konuşmaların ardından hastaneye veda edecek olan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr.Ahmet Yaman’a Dr.Kosat tarafından bir plaket verildi ve hizmetlerinden ötürü teşekkür edildi.
           Programda, “Hekim ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı Kutlu olsun’ yazılı yaş pastayı da hastanede görevli hekimlerden Dr.Gökalp Bilici ve Dr.D.Ali Işıklı mumlarını söndürerek birlikte kesti.

DR.BİLİCİ’NİN FOTOĞRAFLARI YİNE GÖZ KAMAŞTIRDI

         Programda hastanede görevli fotoğraf sanatçısı Dr.Gökalp Bilici’nin Beyşehir’in değişik alanlarında çekimini yaptığı birbirinden güzel fotoğrafların yer aldığı bir sergi de açıldı.
         Ardından hastane hekimlerinden Dr.Turgut Reis Koç yeğeni ile birlikte gitarıyla sağlık çalışanlarına mini bir konser verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL