ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Hüyük’te yol çalışmaları tamgaz

              Akgümüş, gazetemize yaptığı yazılı açıklamada, Hüyük’ün Konya il merkezine ulaşımını sağlayan ‘İpek yolu’ olarak bilinen ve Yenidoğan beldesinden başlayıp Fele Pınarı mevkiine kadar..

Hüyük’te yol çalışmaları tamgaz

 

            Akgümüş, gazetemize yaptığı yazılı açıklamada, Hüyük’ün Konya il merkezine ulaşımını sağlayan ‘İpek yolu’ olarak bilinen ve Yenidoğan beldesinden başlayıp Fele Pınarı mevkiine kadar devam eden güzergahın Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından ihale edildiğini bildirdi. Akgümüş, yüklenici firmanın yolda çalışmayı bu yılın sonlarında bitirmesinin beklendiğini ifade etti.

            Hüyük için büyük önem arz eden Argıthanı-Isparta yol ayrımının daha önce ihale edildiğini, Hüyük-Çukurkent Köyü arasındaki yolda ise çalışmaların tamamlandığını anımsatan Akgümüş, şöyle devam etti:

            “Argıthanı-Deştiğin arasındaki bölümün yaz döneminde asfaltının tamamlanması beklenmektedir. İlçemizde ‘olmazsa olmazımızdır’ dediğimiz, devamlı olarak ‘bu yollar ne zaman yapılacak?’ sorularıyla muhatap olduğumuz yollarımız başlattığımız girişim ve çabalarla inşallah nihayete ermektedir, nihayete erecektir.  Bu konuda yaşadığımız mutlu son bizleri ziyadesiyle sevindirmektedir. Bu arada, ilçemiz çevre yolunda başlatacağımız çalışmalarla 30 metre genişliğinde bir orta refüjle bölünmüş hale getirilecektir. Burada aydınlatma ve yeşil alan ve çiçeklendirme çalışmaları da gerçekleştirilecektir. İlçemize yakışır bir düzenleme bu bölümde de yapılacaktır.” 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL