ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

İl Genel Meclisi Heyeti Fasıllarda

             BEYŞEHİR – Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi,Konya İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet..

İl Genel Meclisi Heyeti Fasıllarda

 

           BEYŞEHİR – Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi,Konya İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, İl Genel Meclis üyelerinden bir grup Fasıllar Köyünde temaslarda bulundu.
           Fasıllar-Konya-Manavgat  bağlantısını sağlayacak olan 3 bin 200 metre uzunluğunda ki Turizm Yolunda başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen ekip daha sonra Köy meydanında vatandaşlarla bir araya geldiler. Burada Fasıllar Köyü Muhtarı Mustafa Serbes ve Fasıllar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma derneği başkanı Fahrettin Kibar köyde yapılmasını talep ettikleri konuları heyete ilettiler. Şuana kadar köylerine yapılan hizmetlerden dolayı da heyete teşekkür eden köylüler İl Genel Meclisinden son dönemlerde yeterince ilgi ve destek gördüklerini belirttiler.
           Ziyarette Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı’da köylülere Yeni Büyükşehir yasasını anlattı. Yeni Büyükşehir yasası ile birlikte köylerin daha çok hizmet alacağına vurgu yapan Başkan Taşcı; “ Belediye olarak imkanlar dahilinde Fasıllar ve diğer köylerimize sahip çıkıp hizmet götüreceğiz” dedi.
          Heyet daha sonra Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı’yı makamında ziyaret ederek Belediye Çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL