ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kaçak Silah’ta 15 Kişi Tutuklandı

            BEYŞEHİR – Konya polisinin düzenlediği silah kaçakçılığı operasyonunda dün adliyeye sevk edilen 17 şüpheliden 15’i tutuklandı, 2 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı…

Kaçak Silah’ta 15 Kişi Tutuklandı

            BEYŞEHİR – Konya polisinin düzenlediği silah kaçakçılığı operasyonunda dün adliyeye sevk edilen 17 şüpheliden 15’i tutuklandı, 2 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

            3 Eylül Salı günü Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şubesi tarafından Konya merkezli 8 ilde silah kaçakçılığı ile ilgili operasyon düzenlenmişti. Polisin 1,5 yıl süren çalışmasında ve operasyon anında toplam 30 bin kolaylıkla ateşli silaha çevrilebilen kurusıkı tabanca ile 10 bin adet tüfek ele geçirilmişti. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 25 şüphelilerden 8’i Emniyette ki sorgularının ardından serbest bırakılırken; 17’si dün Beyşehir Adliyesi’ne sevk edildi.  Gece geç saatlere kadar süren işlemlerin ardından şüphelilerden 15’i “Örgüt kurmak, evrakta sahtecilik, gümrük kaçakçılığı ve ateşli silahlar kanununa muhalefet” iddiasıyla tutuklandı, 2’si ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL