ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Karaali’de Muhtarlık seçimi yapıldı

           BEYŞEHİR – Beyşehir’e bağlı Karaali beldesinde halk yapılan muhtarlık seçimleri için sandık başına gitti.         Belde merkezinde yeni oluşturulan 3 mahalle için Pazar günü muhtarlık..

Karaali’de Muhtarlık seçimi yapıldı

 

         BEYŞEHİR – Beyşehir’e bağlı Karaali beldesinde halk yapılan muhtarlık seçimleri için sandık başına gitti.

        Belde merkezinde yeni oluşturulan 3 mahalle için Pazar günü muhtarlık seçimleri yapıldı.
         Seçimlerde Merkez Mahallesi’nde tek, Gümüşpınarı ve Bağlar mahallelerinde ise iki aday muhtar olabilmek için yarıştı. Seçimlerin tamamlanıp oy tasniflerinin yapılmasının ardından Gümüşpınarı Mahallesi’nde Hasan Kocadayı, Bağlar Mahallesi’nde ise Mustafa Gürkan muhtarlığı kazandı. Merkez Mahallesi’nde ise Edip Pehlivan muhtar seçildi.
         Karaali Belediye Başkanı İbrahim Issı, yaptığı açıklamada, Belediye Meclisi tarafından alınan karar uyarınca belde merkezinde 3 yeni mahalle oluşturulduğunu belirterek, “Karaali’nin belediyelik olduğu 1992 yılından bu yana beldemizde muhtarlık diye bir müessese yoktu ve bunun ihtiyacı hissediliyordu. Teklifimiz üzerine oluşturulan mahallelerimizde muhtar seçimleri yapıldı. Beldemizde seçimler gayet olgun ve sakin bir havada geçti. Seçilen muhtarlarımızı kutluyorum. Yeni dönemin kasabamıza hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.
         Issı, yeni seçilen muhtar ve azaların mazbatalarını yarın İlçe Seçim Kurulu’ndan alarak görevlerine başlayacağını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL