ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Liralar Tekerlekli Sandalyeye Dönüştü

        BEYŞEHİR – Beyşehir Ali Akkanat İlköğretim Okulu öğrencileri, düzenledikleri kampanya ile cep harçlıklarını bir araya getirerek 730 liralık yardım topladı. Toplanan yardımlar ihtiyaç sahibi engellilere tekerlekli sandalye..

Liralar Tekerlekli Sandalyeye Dönüştü

        BEYŞEHİR – Beyşehir Ali Akkanat İlköğretim Okulu öğrencileri, düzenledikleri kampanya ile cep harçlıklarını bir araya getirerek 730 liralık yardım topladı. Toplanan yardımlar ihtiyaç sahibi engellilere tekerlekli sandalye temin edilmesi amacıyla Beyşehir Sakatlar Derneği’ne bağışlandı. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen yardım kampanyasının sona ermesi nedeniyle Ali Akkanat İlköğretim Okulu’nda bir tören gerçekleştirildi. Törene Beyşehir Sakatlar Derneği Başkanı Nazmi Bahçeci, Okul Müdürü İbrahim Gedik, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Toplantının açılışında kürsüye gelen Kültür Edebiyat ve Kütüphanecilik Kulübü Danışman Öğretmenlerinden Gürsel Tarım, kampanya hakkında bilgi verdi. Kulüp öğrencilerinin engellilerle dayanışma konulu bir toplum hizmeti projesi başlattığını belirten Tarım, “Okul öğrencilerimiz en az 1’er liralık cep harçlıklarıyla bu kampanyaya katılmış, okulumuz öğretmenleri ve öğrenci velilerimiz de bu etkinliğe katılımlarıyla destek vermiştir. Kampanya sonunda 730 lira para toplanmış olmasından dolayı gururu ve mutluyuz. Burada öğrencilerimiz 1’er lira toplayarak bunları tekerlekli sandalyeye dönüştürmüştür” dedi.
Beyşehir Sakatlar Derneği Başkanı Nazmi Bahçeci ise, ilk defa bir okulun engelliler için kampanya düzenleyerek derneklerine para yardımında bulunduğunu söyledi. Konuşmaların ardından Okul Müdürü İbrahim Gedik, içerisinde yardım parası olan zarfı Beyşehir Sakatlar Derneği Başkanı Nazmi Bahçeci’ye teslim etti. Gedik, düzenledikleri bu kampanyanın diğer okullara da örnek olmasını dilediğini ifade ederken, kampanyayı düzenleyen kulüp öğrenci ve öğretmenlerine ve katılım gösteren herkese teşekkür etti. Program, öğrencilerin engellilere yönelik okuduğu şiir ve sözlerin ardından sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL