ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Miniklerin okula uyum süreci başladı

BEYŞEHİR – Yeni eğitim ve öğretim yılında uyum eğitimi kapsamında ana sınıfı, ilkokul 1. orta ve lise 1. sınıflara devam edecek öğrencilerin uyum eğitimi bugün başladı. Ana sınıfına başlayacak minikler ise..

Miniklerin okula uyum süreci başladı

BEYŞEHİR – Yeni eğitim ve öğretim yılında uyum eğitimi kapsamında ana sınıfı, ilkokul 1. orta ve lise 1. sınıflara devam edecek öğrencilerin uyum eğitimi bugün başladı. Ana sınıfına başlayacak minikler ise okula alışmaya çalışacak. Okullara gelen öğrenciler ve velilerin ise heyecanlı oldukları gözlendi.
       Uyum eğitimi kapsamında ana sınıfı, 1. 5. ve 9. sınıf öğrencileri 1 hafta okula erken başladı. Sabahın ilk saatleriyle beraber okula gelmeye başlayan veli ve öğrencilerin heyecanlı oldukları gözlenirken öğrenciler yeni arkadaşlarına alışmaya çalıştı.
       İlkgün okullarda Öğrenciler ve velileri kura ile sınıf ve öğretmenleri belirlendi. Öğrencilerin birbirleriyle kaynaşmasıyla beraber velilerinde birbirleriyle tanışıp kaynaştıkları görüldü. 
       Ailecek çocuklarını okula getirdikleri veliler, ana sınıfına başlayacak olan evlatlarının ilk zamanlar biraz sıkıntı yaşatsa dahi sonraları alışacaklarını dile getirdi. 
        Okula uyum eğitimi 8 ve 11 eylül arasında gerçekleşeceği bildirilirken, eğitim sürecinde öğrencilerin birbirleriyle tanışıp okula alışmaları bekleniyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL