ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Öğrenciler Antalya’da stres attı

              DEREBUCAK – İlçeye bağlı Durak Köyü’nde bulunan Ömer Akkanat YİBO’da öğrenim gören öğrenciler, geride kalmak üzere olan bir eğitim yılının yorgunluğunu Antalya gezisi..

Öğrenciler Antalya’da stres attı

 

            DEREBUCAK – İlçeye bağlı Durak Köyü’nde bulunan Ömer Akkanat YİBO’da öğrenim gören öğrenciler, geride kalmak üzere olan bir eğitim yılının yorgunluğunu Antalya gezisi ile atmaya çalıştı. Öğrenciler düzenlenen gezi programıyla öğretmenlerinin gözetiminde Antalya ilini ziyaret etti.

            Gezinin ilk ziyaret durağı Manavgat Şelalesi olurken, bir süre şelaleyi izleyen öğrenciler daha sonra Side Antik Şehri’ni gezdi. Antik tiyatroyu da gören öğrenciler, burada görevlilerden mekan hakkında bilgiler aldı. Side Çarşısını de gezen ilköğretim okulu öğrencileri ardından sahile indi, burada turistleri gezdiren develere de binme heyecanını yaşadı. Side gezisinin ardından Kurşunlu ve Düden şelalelerini de gören ilköğretim okulu öğrencileri gördükleri doğal güzelliklere hayran kaldı.

            Gezi esnasında gördükleri yerlerin bol bol fotoğrafını çekerek yaşadıkları anı ölümsüzleştiren öğrenciler, etkinlikten çok memnun olduklarını ve emeği geçenlere teşekkür ettiklerini belirttiler. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL