ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Özaltun; Huğlu’lularla Bir Araya Geldi

        BEYŞEHİR-Huğlu Mahallesinde gerçekleştirilen halk toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel, Kahraman Kamil Göksu, Belediye Meclis Üyeleri ve bazı Birim Müdürleri katıldı.         Huğlu halkının..

Özaltun; Huğlu’lularla Bir Araya Geldi

        BEYŞEHİR-Huğlu Mahallesinde gerçekleştirilen halk toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel, Kahraman Kamil Göksu, Belediye Meclis Üyeleri ve bazı Birim Müdürleri katıldı.
         Huğlu halkının yoğun ilgi gösterdiği ziyarette mahalle sakinlerinin sorunlarını tek tek dinleyen Başkan Özaltun, gelen talepler doğrultusunda  ilgili Birim Müdürlerine Huğlu mahallesindeki sorunların en kısa sürede çözülmesi konusunda talimat verdi.
         Başkan Özaltun “Biz Huğlu mahallemizi, bu mahallede yaşayan hemşehrilerimizi,Huğlu sanayisinin, üniversitesinin gücünü dolayısıyla Huğlu’nun gücünü ve hoşgörüsünü çok iyi biliyoruz.Huğlu’ya yapılan hizmetlerde  bu noktada  daha etkin ve daha fazla olacak.Huğlu’nun öncelikli sorunları olan su,toki ve doktor ve diğer   konuların yakın takipçisiyiz,sorunların en kısa zamanda çözülmesiyle alakalı çalışmalarımız devam ediyor.”dedi.
        Mahallede bulunan esnaflarla da sohbet eden Başkan Özaltun, Huğlu mahalle halkının göstermiş olduğu ilgi ve desteğe teşekkür ettiğini ve en iyi hizmeti verebilmek için çalıştıklarını söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL