ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Sarı Kardeşler Avrupa Kulüpler Şampiyonasında

       BEYŞEHİR – Sarı Kardeşler 2013 Yılının ilk ciddi turnuvasında ter dökecekler. 9-13 Ocak 2013 tarihinde Atina’da yapılacak olan Avrupa Kulüpler Taekwondo şampiyonasında Ulaştırma Spor Kulübü adına müsabaka..

Sarı Kardeşler Avrupa Kulüpler Şampiyonasında

 

     BEYŞEHİR – Sarı Kardeşler 2013 Yılının ilk ciddi turnuvasında ter dökecekler. 9-13 Ocak 2013 tarihinde Atina’da yapılacak olan Avrupa Kulüpler Taekwondo şampiyonasında Ulaştırma Spor Kulübü adına müsabaka yapacak olan üç kardeş, ülkemizi bu önemli turnuvada temsil edecekler..
      Ali Sarı 87 Kg’da, Yunus Sarı 80 Kg’da ve Muhammed Talha Sarı ise 74 Kg’da şampiyonada yarışacaklar. Sarı kardeşler bundan bir süre önce Bursa’da yapılan Türkiye Kulüple şampiyonasında Altın madalya kazanarak kulüplerinin şampiyon olmasında büyük katkı sağlamışlardı. Bu birincilik ile Ulaştırma Spor Kulübü Avrupa Kulüpler Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.
      Ali Sarı bu konuda; ” Uzun süredir çok iyi antrenman yapıyoruz ve bu şampiyonaya tam anlamı ile hazırız.Üçümüzde altın madalya hedefliyoruz.Kulübümüze bu ilki yapılacak turnuvada şampiyonluk kazandırmak istiyoruz..Tüm turnuvalara 3 kardeş olarak katılıp her turnuvadan kesin madalya ile dönmek en önemli hedefimiz. Bu turnuva bunun bir anlamda testi olacak. Burada kazanacağımız madalyaların morali ile, önce Akdeniz oyunlarını daha sonrada Dünya Şampiyonasını hedefliyoruz. 2013 yılı bizim en verimli yılımız olacak. Günde ortalama 6 saat antrenman yapıyoruz. Her hangi bir sakatlık problemimiz olmaz ise önemli başarılar kazanacağımızı ümit ediyoruz. Kazandığımız başarıların Beyşehir’deki genç sporcu kardeşlerimizde motive ettiğinin ve hırslandırdığının farkındayız.Beyşehir’imizi ve spor salonumuzu en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.
      Beyşehir Belediye Spor taekwondo antrenörü Nafiz Çakır ise; ” Beyşehir’imize bu güne kadar sporcularımız 32 tane uluslararası madalya kazandırdılar. Bu başarıyı Türkiye’de büyük kulüpler bile başaramıyor. Üç kardeş şu anda Milli takımımızın değişmez elemanı oldular. Tabi ki bu aşamadan sonra işleri de daha zorlaşıyor. Gerek Türkiye’de ve gerek Avrupa’da rakipleri özel olarak tedbir alıp bunlar için hazırlanmaya başladılar. Başarıya ulaşmak kolay onu devam ettirmek çok zordur. Sarı kardeşler çok iyi çalışıyorlar bu nedenle de sürekli zirvede kalmayı başarıyorlar. Çok iyi bir sporcu kadromuz var. Bu sene inşallah çok başarılı sonuçlar almayı hedefliyoruz. Sezonun ilk sınavını Ali, Yunus ve Talha Atina’da kulüpler Avrupa Şampiyonasında verecekler. Buradan gelecek madalyalar genç sporcularımızı da etkileyecek. Kendilerine başarılar diyorum. Beyşehir halkımızdan dualarıyla desteklerini bekliyorum” dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL