ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

SGK Müdürü Büyükyılmaz’a ziyaret

BEYŞEHİR – Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Hasan Narin ile Beyşehir Göl Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve İHA Beyşehir Temsilcisi Ali Rıza Önses, bir süre önce Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)..

SGK Müdürü Büyükyılmaz’a ziyaret

BEYŞEHİR – Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Hasan Narin ile Beyşehir Göl Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve İHA Beyşehir Temsilcisi Ali Rıza Önses, bir süre önce Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)  Beyşehir Merkez Müdürü olarak göreve başlayan Mevlüt Büyükyılmaz’ı makamında ziyaret etti.
         Narin ve Önses, Büyükyılmaz’a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.
         Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükyılmaz ise,  Merkez Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Merkez Müdürlüğü olarak Beyşehir, Derebucak ve Hüyük ilçelerindeki vatandaşlara hizmet verdiklerini vurgulayan Büyükyılmaz,  “Emeklilik işlemleri dışındaki işlemlerin tamamına yakını Merkez Müdürlüğümüzce yapılmaktadır. Hedefimiz; vatandaşlarımıza arzu ettiği hizmetleri en kısa sürede ve vatandaş odaklı olarak vermektir. Bu hizmetin verilmesinde paydaşlarımızla her türlü fikir alışverişinde bulunarak hizmette kaliteyi ön plana çıkarmak istiyoruz.”dedi.
         Büyükyılmaz, Beyşehir’de görev yapmaya başladığı günden bu yana İlçe Kaymakamı, kamu kurumları yöneticileri ile sivil toplum örgütü temsilcilerine kendisine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı da teşekkür etti. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL