ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Tam kadro başkent ziyareti

  BEYŞEHİR – AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı yönetim kurulu, kadın kolları, belediye meclis ve il genel meclis üyeleri bir dizi ziyaret  gerçekleştirmek ve AK Parti Grup Toplantısı’na katılmak üzere..

Tam kadro başkent ziyareti

 

BEYŞEHİR – AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı yönetim kurulu, kadın kolları, belediye meclis ve il genel meclis üyeleri bir dizi ziyaret  gerçekleştirmek ve AK Parti Grup Toplantısı’na katılmak üzere toplu olarak tam kadro Ankara’ya gitti.

Başkentte sabah namazını Hacı Bayram Veli Camii’nde kılan teşkilat üyeleri, ardından Ak Parti Genel Merkezi’ne geldi. AK Parti Konya Milletvekili ve Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Akış tarafından karşılanan Beyşehirli partililer, kahvaltıyı burada yaptı. Akış, Beyşehirli misafirlerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, geziye katılan partililerle bir süre istişare etti.

Partililer, daha sonra Ak Parti Grup Toplantısı’na katıldı. Toplantıda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinleyen ve  ardından Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile bir araya gelen heyet objektiflerin karşısına geçerek hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Grup toplantısı sonrası Başbakan Erdoğan ile bir süre görüşen partililer, ardından Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Milletvekili Mustafa Akış ile birlikte mecliste öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemekte partililer ile tek tek ilgilenen Bakan Davutoğlu ve Akış, burada Ak Pati İlçe Başkanı Nafiz Huğlu’dan bölgenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Ziyaret hakkında bilgi veren Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, “Ziyaretimiz bölgemiz ve ilçemiz için çok verimli geçti. Gerek Başbakanımızın gerekse Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu’nun bizlere olan samimi yaklaşımı çok mutlu etti. Bizleri Ankara’da misafir eden Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile bir araya getiren Konya Milletvekilimiz Mustafa Akış’a çok teşekkür ediyorum.”dedi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL