ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Taraf Olmayın, Kimseye Söz Vermeyin

  Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İlçe Başkanları Toplantısı, AK Parti İl Başkanlığı binasında yapıldı. AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun başkanlığındaki toplantıya AK Parti Konya İl Yürütme..

Taraf Olmayın, Kimseye Söz Vermeyin

 

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İlçe Başkanları Toplantısı, AK Parti İl Başkanlığı binasında yapıldı.

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun başkanlığındaki toplantıya AK Parti Konya İl Yürütme Kurulu Üyeleri, 31 ilçe başkanları ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Toplantıda il, ilçe ve belde teşkilatlarının çalışmaları, üyelik durumları ile sandık kurullarının oluşturulması ve gündemdeki konular ele alındı.

Sorgun’dan ilçe teşkilatlarına seçim uyarısı!

Toplantıda ilçe başkanlarına hitap eden İl Başkanı Ahmet Sorgun, önümüzdeki dönemin bir hayli yoğun geçeceğini dile getirdi. Bu hafta Ankara’da İl Başkanları Toplantısı yapılacağını, hafta sonunda da il teşkilatı olarak 31 ilçede ilçe danışma meclislerinin gerçekleştirileceğini dile getiren Başkan Sorgun şunları söyledi; “30 Eylül’de de AK Partimizin büyük kongresi var. Yani partimiz açısından yoğun bir döneme giriyoruz. Sürecin partimiz ve ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Tabii ki yine önümüzde Yerel Seçimler var. Bu süreçte partimizin tüm mensuplarına özellikle de ilçe ve belde teşkilatlarımıza büyük sorumluluklar düşüyor. Sizden ricam, şimdiden taraf olmayın, birilerine söz vermeyin, ya da birilerini karşınıza almayın. Bizler, AK Parti ruhu ve heyecanı ile hareket etmeliyiz. Bizim siyaset anlayışımızda hesabiliğin yeri yoktur. Dolayısıyla parti içinde kimsenin ikinciliğe ve tarafgirliğe prim vermemesi gerekiyor. Son güne kadar mevcut belediye başkanımız başımızın tacıdır ve herkesin ona saygı duyması gerekiyor. AK Parti’nin mensubu olan herkesin bu konuya hassasiyetle uyacağına inanıyorum. Çünkü bizler, bu ülkede herkesin kabul ettiği ve herkes tarafından büyük takdir toplayan siyaset anlayışıyla ülkemize hizmet ediyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL