ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ucuz atlatıldı!

BEYŞEHİR-Beyşehir ilçesinde seyir halindeki traktörün römorku yerinden çıkarak kaldırımda otobüs durağının önünde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Direk çarpmanın etkisiyle devrilirken, durakta ve kaldırımda hiç kimsenin bulunmaması yüreklere su serpti. Edinilen..

Ucuz atlatıldı!

BEYŞEHİR-Beyşehir ilçesinde seyir halindeki traktörün römorku yerinden çıkarak kaldırımda otobüs durağının önünde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Direk çarpmanın etkisiyle devrilirken, durakta ve kaldırımda hiç kimsenin bulunmaması yüreklere su serpti.
Edinilen bilgiye göre, Cezaevi Caddesinde H. D. idaresindeki 42 B 2510 plakalı traktörün römorku, ilçe merkezine doğru seyir halindeyken yerinden çıktı. Traktörden ayrılan römork önce cezaevi önünde duran bisikleti altına aldı daha sonra da durak önünde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle aydınlatma direği devrildi. Kazada şans eseri durakta ve kaldırımda kimsenin bulunmaması olası bir facianın önüne geçti. Kaza sonrası olay yerine gelen trafik ekipleri, aydınlatma direğinin devrilmesi nedeniyle MEDAŞ görevlilerine haber verdi. Gelen görevliler, kaza hakkında tutanak tanzim etti. Traktör sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Yerinden çıkan traktör daha sonra yerine tekrar takılarak polis merkezine götürüldü. Bu arada römorkun piminin tam olarak yerine takılmadığından dolayı çıkmış olabileceği belirtildi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL