ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Üzülmez’den Hüyük ziyareti

HÜYÜK-AK Parti Konya İl Teşkilatı’nın, milletvekilleri ile birlikte ilçe ve beldelere yaptığı ziyaretler sürüyor. AK Parti Konya İl Teşkilatı’nın yaptığı ilçe, belde ve köy ziyaretleri devam ediyor. Söz konusu ziyaretler..

Üzülmez’den Hüyük ziyareti

HÜYÜK-AK Parti Konya İl Teşkilatı’nın, milletvekilleri ile birlikte ilçe ve beldelere yaptığı ziyaretler sürüyor.
AK Parti Konya İl Teşkilatı’nın yaptığı ilçe, belde ve köy ziyaretleri devam ediyor. Söz konusu ziyaretler kapsamında AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Musa Arat ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Erbil, Hüyük ve Derbent ilçelerinin tüm beldelerini ziyaret etti.
Ziyarette konuşan AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, gittikleri yerlerde bölge halkı ve esnaf ile bir araya gelerek onların istek ve sorunlarını dinledi. Vatandaşla bir araya geldiği yerlerde halka hitap eden Hüseyin Üzülmez, AK Parti iktidarı’nın büyük işler başardığını dile getirdi. Söz konusu başarıda en büyük payın kendilerine destek olan millette olduğunun altını çizen Üzülmez, “AK Parti, kurulduğu günden bugüne kadar tek bir şeyi kendisine hedef seçmiştir; milletine hizmet. Bu anlayışla yola çıkan iktidarımız, Türkiye’de 10 yılda büyük işler başardı. Bu başarıda tabii ki en büyük pay sahibi sizlersiniz. Çünkü halkımız yanımızda olmasa ve bize destek vermeseydi bizler bu güne kadar gelemezdik. Ancak şunu de söylememiz gerekir ki, hizmet üretmeyen, halkı ile aynı dili konuşmayan hiçbir iktidar, varlığını devam ettiremez. Demek ki, bizler halkımızın yanında onların anladığı dilden konuşuyoruz ki, bugün hala tek başımıza iktidarız. Dolayısıyla AK Parti bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman halkının yanında olmaya devam edecektir” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL