ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Vatan size minnettar

              BEYŞEHİR-Çanakkale şehitleri, yurt genelinde olduğu gibi Beyşehir’de de saygı ve minnet duygularıyla anıldı.             18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 97’inci yıldönümü tüm yurtta..

Vatan size minnettar

 

            BEYŞEHİR-Çanakkale şehitleri, yurt genelinde olduğu gibi Beyşehir’de de saygı ve minnet duygularıyla anıldı.

            18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 97’inci yıldönümü tüm yurtta kutlanıyor. Aynı gün, yapılan etkinliklerle Çanakkale’de vatan toprakları için şehit olan kahramanlar da ebediyete intikal edişinin  yıldönümünde anılıyor.

            Beyşehir’de şehitler günü nedeniyle dün protokol tam kadro anıt meydanında bir araya geldi.

            Törene Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Taner Başpınar, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Özyılmaz, kurum amirleri, askeri erkan, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri, gaziler ve bir grup öğrenci katıldı.

            Anıt alanına çelenklerin sunumunu müteakip Atatürk ve şehitlerimizin manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

            Günün anlam ve önemini belirten konuşma ve öğrenciler tarafından okunan şiirlerin ardından anıt alanındaki tören sona erdi. Şehitler günü münasebetiyle anıt alanında Beyşehirli Çanakkale şehitlerinin isimlerinin yer aldığı bir tablo da sergilendi.

            Beyşehir protokolü daha sonra şehit ve gazi yakınlarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL