ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Yaz Kuran Kursları 23 Haziran’da Başlıyor

         BEYŞEHİR-Beyşehir İlçe Müftü Vekili Kadir Atay, yaptığı açıklamada, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından tüm yurtta olduğu gibi Beyşehir ilçesinde de tüm camiler ve Kur’an Kursları’nda ‘Camiye koşalım,..

Yaz Kuran Kursları 23 Haziran’da Başlıyor

         BEYŞEHİR-Beyşehir İlçe Müftü Vekili Kadir Atay, yaptığı açıklamada, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından tüm yurtta olduğu gibi Beyşehir ilçesinde de tüm camiler ve Kur’an Kursları’nda ‘Camiye koşalım, Kur’an’la buluşalım’ sloganıyla Kur’an-ı Kerim eğitimlerinin başlayacağını söyledi.
          Beyşehir Müftülüğü olarak ilçe sınırları içerisinde yer alan toplam 134 cami ve 32 Kur’an Kursu’nda 23 Haziran’da eğitimlere başlanacağını aktaran Atay, kursların yediden yetmişe herkese açık olduğunu, katılmak için herhangi bir yaş sınırının söz konusu olmadığını belirtti. Atay, 22 Ağustos’a kadar sürecek kurslarda Kur’an-ı Kerim’i öğrenmenin yanında çeşitli dini bilgiler verileceğini de belirterek, öğrencilere eğitimlerinin sonrasında öğlen namazını da kurs gördükleri camilerde hep birlikte cemaatle eda edeceğini kaydetti.
          Öğrenci velilerinden Kur’an hizmetine canı gönülden katkı sağlamalarını beklediklerini ifade eden Atay, “Ailelerimizin öğrencileri bu kurslarımıza yönlendirmelerini bekliyoruz. Bu hizmette hem velilere, hem öğrencilere hem de din görevlilerimize düşen görevler var. Biz inanıyoruz ki, herkes bu konuda üzerine düşen görevlerini yerine getirmek için çaba gösterecek” ifadesini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL