ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Zabıtadan Kuaför Denetimi

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe merkezinde bulunan bayan kuaför salonlarında temizlik ve hijyen yönünden denetlemeler gerçekleştirdi. Zabıta Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların daha hijyenik..

Zabıtadan Kuaför Denetimi

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe merkezinde bulunan bayan kuaför salonlarında temizlik ve hijyen yönünden denetlemeler gerçekleştirdi. Zabıta Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların daha hijyenik ortamlarda hizmet alabilmesi amacıyla şehir merkezinde faaliyet gösteren bayan kuaförlerine yönelik kapsamlı bir denetim gerçekleştirildiği belirtildi. Açıklamada, yürütülen denetim çalışması ve kontrollerle ilgili şu ayrıntılara yer verildi:

“Halkımızın bayan kuaförlerinden en iyi ve sağlıklı hizmeti alabilmeleri adına gerçekleştirilen denetimlerimizde, birçok başlıkta kontroller yapılmıştır. Ekiplerimiz tarafından yapılan denetimlerde kuaför salonlarının iş yeri açma ve çalıştırma yönetmeliğine uygun olarak hizmet verip vermediği, mesleki işyeri temizliği, işyeri tertip ve düzeni, kullanılan ürünlerin durumu ve kullanım izni ile onayı olup olmadığı, işyerinde kullanılan ürünlerin son kullanma tarihleri, portör muayene kartları, bir işyerinde olması gereken temel unsurlar, tuvalet, lavabo, ecza dolabı kontrolü gibi birçok konu incelenerek mercek altına alınmıştır. Ekiplerimiz ayrıca denetimlerinde işletme sahipleri ve çalışanların müşterileri karşı tutum ve davranışlarında göstermeleri gereken nezaket kuralları noktasında da uyarı ve tavsiyelerde bulunmuştur.  Yine, salonlara gelen müşterilerle de görüşülerek işyerleri ile ilgili memnuniyet durumları  öğrenilmeye çalışılırken, işyerlerinde  görülen eksik ve aksaklıklarin giderilmesi ile ilgili gerekli uyarılar yapılmış ve bunların giderilmesi hususunda süre verilmiştir. Vatandaşlarımızın da büyük bir memnuniyet ile karşıladığı denetimler belirli aralıklarla ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilmeye devam edilecektir.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL