ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Jandarmadan Bayramda Şeker İkramı

BEYŞEHİR – Beyşehir’de, sorumluluk alanındaki karayollarında ramazan bayramında da rutin trafik kontrol ve denetimlerini sürdüren jandarma trafik timleri, durdurdukları araçların sürücüleri ile araç içerisindeki yolculara çikolata ve bayram şekeri ikram..

Jandarmadan Bayramda Şeker İkramı

BEYŞEHİR – Beyşehir’de, sorumluluk alanındaki karayollarında ramazan bayramında da rutin trafik kontrol ve denetimlerini sürdüren jandarma trafik timleri, durdurdukları araçların sürücüleri ile araç içerisindeki yolculara çikolata ve bayram şekeri ikram etmeyi de ihmal etmedi.
      Beyşehir-Antalya Karayolu’ndaki muhtelef uygulama noktalarında denetim ve kontrollerini ramazan bayramında da devam ettiren jandarma trafik timleri, durdurdukları araçların sürücülerine ve varsa araç içerisindeki yolculara kontrollerinden önce çikolata ve şeker ikramında bulundu, ardından “hayırlı yolculuklar” temennisiyle uğurladı.
       Ramazan bayramında karayoluna çıkan sürücüler ise, jandarma trafik timlerinin bayramlarda bu tür uygulamalarından çok memnun olduklarını dile getirirken, “Bu tür uygulama ve denetimler jandarmamızın gülen yüzünü de gözler önüne seriyor, yolculuğumuza daha çok moral ve motive katıyor. Hem de sürücülerin yollarda daha dikkatli ve kurallara uygun olarak devam etmesini sağlıyor. Bu tür uygulamaların artarak devamını diliyoruz” dediler.  

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL