ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Oğlu İçin Deve Kestirdi

  1996 yılında evlenen Recep Yurdagülen çocuğu olmaması üzerine 2003 yılında adak adayarak çocuğum olması halinde deve kurban edip ismini de Recep Tayyip Erdoğan koyacağım dedi. Tam 16 yıl sonra..

Oğlu İçin Deve Kestirdi

 

1996 yılında evlenen Recep Yurdagülen çocuğu olmaması üzerine 2003 yılında adak adayarak çocuğum olması halinde deve kurban edip ismini de Recep Tayyip Erdoğan koyacağım dedi. Tam 16 yıl sonra bir erkek çocuğu olan Yurdagülen sevince boğuldu. Oğlunun ismini Recep Tayyip Erdoğan koyan Recep Yurdagülen adağını da gerçekleştirerek, tüm köylünün ve davetlilerin katıldığı bir yemekte deve kestirdi. 2012 yılında bir erkek çocuğunun dünyaya gelmesi üzerine adağını yerine getirmek isteyen Recep Yurdagülen İmrenler Kasabası Başpınar piknik alanında yaklaşık 5000 kişiye deve eti yedirip adağını yerine getirmenin sevincini yaşadı.

            Yemek esnasında sevincini basın mensuplarıyla da paylaşan Yurdagülen; “Bu hediye için Allah’a ne kadar şükretsem azdır, Tam 16 yıl sabırla bu anı bekledim ve çok şükür ki bu yıl gerçekleştir. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey’in de ismini oğluma koydum. Başbakanımızla oğlumun tanışması için de heyecanla bekliyorum,”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL